Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duivelse scampi recept
Duivelse scampi recept

Duivelse scampi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de scampi en bak ze aan in wat boter. (opgelet: niet te lang laten bakken, anders worden ze te droog). Overgiet met de cognac en flambeer. Neem de scampi uit de pan, meng in dezelfde pan de ketjup en de currypoeder onder mekaar. Giet de room toe en laat een beetje inkoken. Doe de scampi bij de saus en laat nog een minuutje op een zacht vuur verder doorwarmen. Kruiden met peper en zout. Serveren met brood. Indien gebruik als hoofdgerecht, de hoeveelheden verdubbelen en pasta bij serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit duivelse scampi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven