Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crepes met spinazie en ei recept
Crepes met spinazie en ei recept

Crepes met spinazie en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de 4 eieren hard, pel ze en snijd ze in vieren. Klop de bloem met de 2 eieren, zout, melk en bieslook tot een glad beslag. Verhit een klontje boter en bak in gedeelte 8 crepes aan beide kanten lichtbruin. Houd de crepes warm. Verhit de olijfolie in een wok, voeg de knoflook toe en roerbak de spinazie tot hij geslonken is. Voeg in gedeelten de roomkaas al roerend toe tot het gesmolten is. Breng het gerecht op smaak met zout. Verdeel het spinaziemengsel over de crepes en rol ze op. Leg op 4 bordjes 2 gevulde crepes. Leg op elke crepe 2 stukjes ei en garneer met de bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crepes met spinazie en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven