Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ciabatta met champignonpuree recept
Ciabatta met champignonpuree recept

Ciabatta met champignonpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de champignons in stukjes. Pel het sjalotje en snijd hem in ringetjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een steelpan en bak het sjalotje zacht. Voeg de champignons met komijn toe en stoof het op laag vuur 15 minuten. Roer het geheel regelmatig om. Bak intussen de ciabatta volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Pureer het champignonmengsel met de tomaatstukjes. Serveer de champignonmousse met het warme ciabatta.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ciabatta met champignonpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven