Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verstopte knakworst recept
Verstopte knakworst recept

Verstopte knakworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de oven aan op 200 graden C. Laat de worstjes uitlekken. Haal de vellen bladerdeeg van elkaar. Leg een deegvel voor je, met een punt naar je toe en even laten ontdooien. Leg de knakworst erop. Vouw een punt van het deeg over de knakworst heen en rol hem strak in het deeg. Breek het ei, doe het in een kopje en klop het met een vork los. Bestrijk hiermee het bladerdeeg (met je vinger of een kwastje). Leg de rolletjes op een ingevette bakplaat. Schuif de bakplaat in de oven. Bak ze 20 tot 30 minuten tot ze moor goudbruin zijn. Haal met een schuimspaan de rolletjes van de bakplaat. Leg ze op een taartrooster om even af te koelen. Voorzichtig opeten, ze zijn heel heet van binnen!

Allergenen Informatie

Voor dit verstopte knakworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven