Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Verse zalmsalade met komkommer recept
Verse zalmsalade met komkommer recept

Verse zalmsalade met komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de witte wijn met de mayonaise en breng dit op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout. Snijd de komkommer in de lengte in vieren, schraap de zaadlijsten eruit en schaaf ze daarna in lange dunne repen (de schil mag blijven zitten). Bestrooi de komkommerlinten met zout en (versgemalen) peper en laat het 30 minuten intrekken. Snijd de zalm in dunne repen. Droog de komkommerlinten met keukenpapier, meng ze met de zalmrepen en verdeel ze in de vorm van een nestje over 4 borden. Bestrooi het gerecht met tuinkers en serveer er de mayonaise apart erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit verse zalmsalade met komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven