Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensspiesjes met kerriesaus recept
Varkensspiesjes met kerriesaus recept

Varkensspiesjes met kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog en snijd het in 10-12 even grote blokjes. Snijd de plakjes bacon elk in 3 stukken en bak ze in een pan met anti-aanbaklaag knapperig.
Neem het spek uit de pan en laat uitlekken.
Verhit de olie in de pan en bak hierin het vlees rondom 3.5 minuten aan. Breng op smaak met zout en peper, neem het uit de pan en laat een beetje afkoelen.
Was de tomaten en dep ze droog. Bak ze aan in het braadvet.
Meng de crème fraiche met de kerrie. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel over elk vleesstukje een beetje kerriesaus. Steek de tomaten en het spek met spiesjes er op vast. Garneer met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensspiesjes met kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven