Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met champignonsaus en wortels recept
Varkensfilet met champignonsaus en wortels recept

Varkensfilet met champignonsaus en wortels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil, was en rasp de wortels. Voeg het citroensap, 1 eetlepel olie, het zout en de suiker toe. Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne schijfjes. Dep het vlees droog. Snijd het vlees in 8 medaillons en braad elke zijde 3 minuten in de hete olie. Voeg naar smaak zout en peper toe en haal het vlees uit de pan. Bak de champignons in het braadvet goed aan, voeg de slagroom toe en breng de saus aan de kook. Breng de champignonsaus op smaak met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur hem in kleinere stukken. Breng de rauwkost nogmaals op smaak. Snijd de sneden brood diagonaal door. Voeg het brood, de wortel, de sla, het vlees en de saus samen op een bord en garneer met tuinkers.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met champignonsaus en wortels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven