Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Trio van garnalen met komkommer recept
Trio van garnalen met komkommer recept

Trio van garnalen met komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng in een schaaltje 75 gram roze garnalen, de komkommer, balsamico dressing en dille.
Bewaar dit tot gebruik in de koelkast.
Breng vlak voor het serveren Ż liter water met het bouillontablet en het bosuitje aan de kook.
Roer in een kommetje de ma´zena met de slagroom tot een glad papje.
Roer dit door de bouillon en laat de bouillon 1 minuut koken.
Breng het op smaak met zout en peper.
Snij de resterende 50 gram roze garnalen iets kleiner en verdeel het over 4 kommetjes.
Schenk de soep erover, garneer het met bieslook en hang een cocktailgarnaal aan de rand van het kommetje.
Verdeel het garnalen-komkommermengsel over 4 glaasjes.
Leg de slablaadjes elk op 4 grote borden en schep er de cocktailsaus in.
Rijg de rest van de cocktailgarnalen aan de tapasprikkers.
Leg ze in het sausje.
Zet de kommetjes met soep en de glaasjes op het bord erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit trio van garnalen met komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven