Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Torentje van mango en geitenkaas recept
Torentje van mango en geitenkaas recept

Torentje van mango en geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


De hoeveelheden zijn afhankelijk van de hoogte van de torentjes die je maakt. Maak op een mooi bord torentjes van een plak mango, daarop een plak geitenkaas, dan weer mango en weer geitenkaas en mango. Maak dit zo hoog als je wilt. Als laatste een mangoplak nemen. Besmeer de laatste plak mango met wat honing en rasp wat geitenkaas erover. Makkelijker om te snijden is mango uit blik, maar die is niet zo lekker.

Serveersuggesties

Ik geef hier voor de hoeveelheid personen 2 op, maar je kunt natuurlijk zoveel maken als je wilt of mango en geitenkaas hebt. Probeer het ook met perzikplakjes. Ook uiteraard met andere kaas te maken. Het lukt mij alleen niet om het zo mooi te maken als in het restaurant waar ik het gegeten heb.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit torentje van mango en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven