Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijntapenade met ansjovisfilets recept
Tonijntapenade met ansjovisfilets recept

Tonijntapenade met ansjovisfilets


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In de keukenmachine of met de staafmixer olijven, ansjovis, tonijn met olie en kappertjes tot gladde pasta pureren. Op smaak brengen met tijm, citroensap, olijfolie en peper. Tapenade overscheppen in een schaaltje.

Serveersuggesties

Lekker met geroosterd stokbrood. De authentieke tapenade wordt gemaakt met olijven en kappertjes. Met een keukenmachine of staafmixer hebt u deze mediterrane olijvenpasta in een handomdraai gemaakt. Als u de tapenade te dik vindt, kunt u er nog wat extra olijfolie bij doen. Als variatie kunt u de tapenade ook wat grover van structuur houden door de ingrediŽnten korter in de keukenmachine te doen. Daardoor wordt de tapenade wat brokkeliger (en dus minder goed smeerbaar) en is er wat minder smaakvermenging van de olijven en de kappertjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijntapenade met ansjovisfilets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven