Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten gevuld met tonijn recept
Tomaten gevuld met tonijn recept

Tomaten gevuld met tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bewerk de tomaten zodat ze gevuld kunnen worden. Doe de tonijn in een mengkom en prak de vis met een vork. Voeg de mayonaise op 1 of 2 eetlepels na, de mosterd en de kappertjes toe. Prak dit met een vork tot een gladde massa. Proef af op zout. Schud het overtollige vocht uit de tomaten zonder in de tomaten te knijpen. Vul ze tot de rand met het tonijnmengsel. Schep de rest van de mayonaise op de vulling en garneer de tomaten op een van de volgende wijzen: Met plakje olijf, een reepje rode of gele paprika, wat piepkleine kappertjes of een paar blaadjes peterselie.

Serveersuggesties

Serveer ze op kamertemperatuur of iets gekoeld.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaten gevuld met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven