Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tarte tatin met bacon en geitenkaas met aardappelschil recept
Tarte tatin met bacon en geitenkaas met aardappelschil recept

Tarte tatin met bacon en geitenkaas met aardappelschil


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de tarte tatin af volgens de gebruiksaanwijzing in een voorverwarmde oven. Bak de plakjes bacon krokant in een koekenpan. Snijd de korst van de kaas en snijd dunne plakjes. Haal de lauwwarme tarte tatin uit de aluminiumvormpjes. Leg tussen het deeg en de appel 2 plakjes bacon. Leg op de appel de geschaafde kaas en garneer met een takje kervel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tarte tatin met bacon en geitenkaas met aardappelschil recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven