Stokbrood met paprika-fetasalsa

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  2. Pel en snipper de en de knoflook.
  3. Maak de schoon en snijd ze in blokjes.
  4. Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in blokjes.
  5. Fruit de , de knoflook en de 3-5 minuten in 1 eetlepel olie.
  6. Fruit de tomaten kort mee.
  7. Breng op smaak met en .
  8. Snijd het stokbrood in 12 dunne schuine plakken.
  9. Leg de plakken op een bakplaat en bedruppel ze met olie.
  10. Rooster ze 3-4 minuten in de oven.
  11. Was de en hak hem grof.
  12. Verbrokkel de .
  13. Meng de en de met de groenten.
  14. Verdeel het geheel over de plakken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • volkoren stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in volkoren stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
244 kcal
12%976 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
34 g.
13%136 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Stokbrood met paprika-fetasalsa