Speciale Japanse runderentrecote met rettichsalade

Ingrediënten

+ -
print

Marinade entrecote:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze marinade:
    Snijd de sjalot, limoen, knoflook en chilipeper fijn.
  2. Meng dit met witte en .
  3. Dit gebruik je als marinade voor het vlees.

    Bereidingswijze entrecote:
    Verwijder de vetrand van de entrecote.
  4. Snijd de rand in blokjes van 1/2 cm.
  5. Snijd vervolgens de in 4 gelijkwaardige stukken.
  6. Schroei de entrecote op hoog vuur aan alle kanten snel dicht en leg het vlees vervolgens in de marinade.

    Salade:
    Schil de rettich en haal deze over een Chinese mandoline.
  7. Leg de schillen meteen in een bakje koud water met ijsblokjes.
  8. Dit voorkomt uitdroging en zo blijft de tevens mooi wit en knapperig.
  9. Was de tsai soy en cress voorzichtig.
  10. Dit zal worden gebruikt om te garneren.
  11. Meng vervolgens de , mirin en .
  12. Bak net voor het serveren de blokjes vet om er later als kaantjes over heen te strooien.
  13. Maak het bord tot slot mooi op en versier het als laatst met de tsai soy en cress.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus en sojasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
31 kcal
1%124 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Speciale Japanse runderentrecote met rettichsalade