Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met salie en boter recept
Spaghetti met salie en boter recept

Spaghetti met salie en boter


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng ruim water aan de kook voor de pasta. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin het broodkruim goudkleurig en krokant in ongeveer 2 minuten. Verhit in een tweede koekenpan de olie en pers hierboven de knoflook uit. Fruit enkele seconden. Voeg intussen de pasta en zout aan het kookwater toe en kook de pasta beetgaar. Voeg de salieblaadjes bij de knoflook en laat ze snel knapperig worden. Voeg knoflook en salieblaadjes aan het broodkruim toe. Giet de pasta af en laat het kort uitlekken. Strooi het broodkruimmengsel en de kaas over de pasta en meng. Breng het verder op smaak met zeezout en vers gemalen peper.

Serveersuggesties

Serveer de pasta als voorgerecht of geef hem bij kip uit de oven of van de grill. Salie kan erg dominant van smaak zijn, dus wees voorzichtig met het kruid. Salie laat zich lastig combineren met andere kruiden. Het overheerst al snel. Let overigens op dat de knoflook niet te donker wordt, want dat gaat hij bitter smaken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met salie en boter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven