Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuid-Franse vissoep recept
Zuid-Franse vissoep recept

Zuid-Franse vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Beetje olie in een soeppan en uitje en knoflook licht fruiten. Afblussen met scheutje witte wijn, blikje tomatenblokjes erbij en even goed doorwarmen. Visbouillontablet erboven verkruimelen en aanlengen met één kopje water. Dit alles 10 minuten zachtjes laten pruttelen. Daarna kabeljauw en aardappel erbij en koken tot blokjes aardappel gaar zijn (5 min.) Als laatste de fruit de mer erbij en nog enkele minuten zachtjes laten koken. Zo nodig nog een beetje water erbij. Opdienen in leuke kommen en wat verse of gedroogde Provencaalse kruiden erover strooien. Wat stokbrood erbij en je hebt een heerlijk lunchgerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zuid-franse vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven