Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortel soep recept
Wortel soep recept

Wortel soep


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn. Snijd het rode pepertje open en verwijder de zaadlijsten en snijd hem in kleine stukjes. Schil de gemberwortel en snijd hem heel fijn. Schil of rasp de wortels en snijd ze fijn
Verwarm de kokosolie in een soeppan en fruit de ui, knoflook, rode peper, gember, komijn, koriander en kaneel zachtjes. Voeg de wortelen aan het uien mengsel toe en bak ongeveer 5 min mee. Schenk de bouillon erbij en laat ongeveer 10 min koken.
Laat iets afkoelen en pureer met een staafmixer.
Breng de soep weer aan de kook en voeg de ongekookte kuinoa toe.
Kook alles nog eens 1 5 min. Verdeel de soep over de borden. Doe er een eetl. Biogarde erop en rasp wat komkommer over de yoghurt. Garneer met verse koriander.

Allergenen Informatie

Voor dit wortel soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven