Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte boontjes in tomatensoep recept
Witte boontjes in tomatensoep recept

Witte boontjes in tomatensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Heb je nog wat tomatensoep over dat te weinig is om te bewaren en teveel om weg te gooien? Warm de tomatensoep en voeg het blik witte boontjes in tomatensaus toe. Voeg de edelpreisoep toe en blijf goed roeren om klontjes te voorkomen. Goed doorwarmen en klaar is de soep! Errug lekker en lekker snel klaar! Lekker met toast of stokbrood!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte boontjes in tomatensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven