Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildbouillon met bosui en spekjes recept
Wildbouillon met bosui en spekjes recept

Wildbouillon met bosui en spekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het spek licht krokant en verkruimel het daarna.
Schep het wit van de bosui erdoor.
Giet de fond erbij met 400 milliliter water. Verwarm en kook zachtjes 3 minuten. Schep voor het serveren het loof en de peterselie erdoor en voeg dan een scheutje scherry toe (proef of de smaak goed is, je kunt beter er wat aan toevoegen dan er net iets teveel aan toevoegen).
Serveer dit in grote soepkommen.

Serveersuggesties

Voeg eens plakjes kastanjechampignons toe. Of vervang de wildfond door een wildsoep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wildbouillon met bosui en spekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wildbouillon met bosui en spekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Je kan beter een wildfond zelf maken. Het is smakelijker als een potje. Hierin kan je alles toevoegen wat je wilt en naar eigen smaak. Met vriendelijke groet, Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 6 januari 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven