Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Waterkerssoep recept
Waterkerssoep recept

Waterkerssoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de knoflook. Schil en was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Bak in een ruime pan de spekreepjes bruin en knapperig. Schep de ui en knoflook erdoor en bak deze ca. 2 min mee. Giet de bouillon erbij en voeg de aardappelblokjes en saffraan toe. Breng het geheel aan de kook en laat de soep ca. 20 min. zachtjes koken tot de aardappelen gaar zijn. Spoel de witte bonen goed onder koud water en laat ze uitlekken. Was de waterkers, verwijder de steeltjes en snijd de rest fijn. Roer de bonen en de waterkers door de soep en voeg komijn toe. Laat de soep nog 5 min. zachtjes koken. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Breng de soep op smaak met zout en peper en verdeel hem over 6 voorverwarmde diepe borden. Garneer elk bord met paprika en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit waterkerssoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Waterkerssoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Een delicatesse!
    Marisan Visch gaf dit recept op 11 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven