Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vochtafdrijvende soep recept
Vochtafdrijvende soep recept

Vochtafdrijvende soep


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Vermeng de groentesoepmix met water(net zoveel water als aangegeven staat).Maak allen groenten schoon, was ze,en snijd in kleine stukjes.Strooi nu alle groenten in de soep en laat de soep 1 uur zachtjes koken,met de deksel op de pan.Als je de soep gebruikt voor vochtafdrijving;is het belangrijk dat je de samenstelling van de ingrediŽnten niet veranderd.Deze soep is genoeg voor 6 koppen.

Allergenen Informatie

Voor dit vochtafdrijvende soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven