Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep met pesto recept
Vissoep met pesto recept

Vissoep met pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de vis in grote dobbelstenen. Smelt de margarine in een soeppan. Bak de stukken kabeljauw in de hete margarine, beide kanten 1 min. Voeg nu de soepbasis room, witte wijn en de pesto toe. De soep voorzichtig omroeren. Breng het geheel aan de kook. De soep op een laag vuur 5 min. zachtjes door laten koken. De soep serveren en op smaak brengen met peper. Tip: voor een extra gevulde soep, voegt u 150 gram gare aardappelblokjes toe

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep met pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven