Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vermicellisoep recept
Vermicellisoep recept

Vermicellisoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet het water, rundvlees, foelie en zout op en breng het aan de kook. Laat het vlees 2 uur trekken. Zeef de bouillon. Haal de velletjes van het vlees en snijd het daarna klein. Verwijder de foelie. Zet de bouillon met vermicelli en stukjes vlees weer op het vuur en laat de soep nog 20 minuten koken. Meng het gehakt met paneermeel, nootmuskaat, zout en peper. Draai er kleine balletjes van en laat de balletjes de laatste 5 minuten mee koken in de soep. Breng de soep op smaak met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vermicellisoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven