Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Venkelsoep met krab en zalm recept
Venkelsoep met krab en zalm recept

Venkelsoep met krab en zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de venkel met de melk, zout en peper en kook de groente in ong. 1 5 min. beetgaar. Pureer de venkel en de melk. Smelt de boter en roer de bloem erdoor. Voeg al roerend, de bouillon in gedeelten toe tot het mengsel licht bindt. Voeg de venkelpuree erbij en verwarm nog 5 min. Roer daarna de vermouth of wijn erdoor. Verdeel de zalm en krab over 4 kommen. Schep de warme soep erop en garneer met het venkelgroen. Eventueel zalm en krab vervangen door paling of forel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit venkelsoep met krab en zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven