Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep met kruiden recept
Tomatensoep met kruiden recept

Tomatensoep met kruiden


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de sjalotten en de selderij en fruit de groenten aan in de olijfolie. Voeg het geperste teentje knoflook eraan toe en laat alles 5 minuten stoven. Laat de tomaten schrikken in kokend water en pel ze. Verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in stukken. Doe de tomaten in de kookpan, met de wijn, het laurierblad, de gehakte sinaasappelschil, de suiker, een snuifje zout, peper en de helft van de dragon. Breng aan de kook en laat met een deksel op de pan 2 5 minuten pruttelen. Draai de soep door een roerzeef en breng op smaak met de rest van de dragon en eventueel nog wat zout en peper. Roer de boter erdoor en verhit nog even. Dien onmiddellijk op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatensoep met kruiden recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomatensoep met kruiden heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het geeft een verfijnde smaak met de gehakte schil van sinnasappel. Bedankt voor het recept ... heerlijk !
    Bezoeker gaf dit recept op 19 september 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven