Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatensoep met knoflookbroodjes recept
Tomatensoep met knoflookbroodjes recept

Tomatensoep met knoflookbroodjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pistolets halveren. Knoflook pellen en boven olie uitpersen. Snijvlakken van pistolets insmeren met knoflookolie. In soeppan 750 mililiter water aan de kook brengen. Tomaten inkruisen, even in pan met kokend water houden en ontvellen. Tomaten in blokjes snijden. Tomaat en soepmix aan water toevoegen en 5 min. zachtjes doorkoken. Grill voorverwarmen. Basilicum fijnsnijden. Pistolets 1 min. grillen. Soep over vier diepe borden verdelen, met basilicum garneren en met knoflookbroodjes serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomatensoep met knoflookbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven