Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tomatenroomsoep met witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in stukken en stoof ze in de boter. Voeg de tomatenpuree, de bouillonblokjes en de halve liter witte wijn toe. Laat koken en maal fijn met een staafmixer of in een blender. Zeef eventueel de stukjes ui uit de soep. Voeg de liter room toe en brengt tot aan het kookpunt. Kruid met peper en zout en strooi ter versiering wat verse basilicum over elke kom.

Serveersuggesties

Serveer met versgemaakt warm brood en boter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenroomsoep met witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven