Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten/meiknolletjes soep recept
Tomaten/meiknolletjes soep recept

Tomaten/meiknolletjes soep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook eerst wat water op om de tomaten te ontvellen.Daarna direct in koud water en pellen. Meiknollen wassen (niet schillen) en in stukken snijden, paprika wassen en snijden, knoflook.
Zet dit alles op in anderhalve liter water met bouillonblokjes.
Laat het ongeveer 40 minuten koken.
Staafmixer erdoorheen.
Kastanjechampignons zeer fijn snijden en in de olijfolie bakken, daarna toevoegen aan de soep.
Maak de soep naar smaak af met vers gesneden koriander en chilipeper.
Lekker met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Serveersuggesties

Ik had het afgemaakt met wat Sango cress (radijskiemgroenten) en donker oerbrood erbij gegeten met Muhammara (spread van rode paprika, walnoten, granaatappel)en Sango cress.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten/meiknolletjes soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomaten/meiknolletjes soep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Een geweldig recept was echt lekker. Ik heb een kleine aanpassing gedaan om runderbouillon te gebruiken in plaats van groentebouillonblokjes met water. M.v.g. Jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 18 mei 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven