Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenbouillon Henry IV recept
Tomatenbouillon Henry IV recept

Tomatenbouillon Henry IV


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer het vlees en de kip. Schuim dit af. Voeg de groenten, kruiden en de tomatenpuree toe. Bak de gehalveerde uien met daarin de gestoken kruidnagels in de olie op hoog vuur aan en doe de uien ook in de pan. Langzaam laten trekken voor maximaal 2 uur. Passeer dit door een zeef met daarin een doek. Kruiden naar smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenbouillon henry iv recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomatenbouillon Henry IV heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • In het recept staat dat je 125 cl water moet toevoegen is dat niet te weinig voor 4 man
    Toncorrie gaf dit recept op 9 december 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven