Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten soep recept
Tomaten soep recept

Tomaten soep


Ingrediënten


Bereidingswijze


De runderpoulet doe je in de pan met water en bouillonblokjes en je wacht tot het water gaat koken. Dan zet je het vuur laag en laat het zo'n 3 uur staan. Dan doe je de tomatenblokje en tomatenpuree erin. Daarna laat je het weer even koken en vervolgens zet je het vuur weer laag. Dan maak je de gehaktballetjes klaar en die doe je er ook bij samen met de soepgroenten. Daarna zet je het vuur laag voor 30-4 5 minuten en in de laatste 5 minuten doe je tenslotte de vermicelli erin.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tomaten soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven