Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-basilicumsoep recept
Tomaten-basilicumsoep recept

Tomaten-basilicumsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel de tomaten en snijd ze in vieren. Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers hem boven de ui uit. Verhit een scheutje olijfolie in een soeppan. Fruit de ui met knoflook erin. Voeg de stukken tomaat met sap, basilicum en zout toe en bak alles even mee. Draai he tvuur laag en laat de soep zachtjes 45 minuten pruttelen. Pureer de soep met de staafmixer. Verdeel de soep over 4 diepe borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-basilicumsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven