Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tom Yam Kung recept
Tom Yam Kung recept

Tom Yam Kung


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de garnalen schoon maar laat de staart zitten.
Snijd de sereh in schuine stukken van 3cm.
Snijd laos in dunne plakken.
Snijd het djeroek poeroetblad in fijn reepjes.
Snijd tjabe rawit in ringetjes en halveer de champignons.
Breng bouillon aan de kook en voeg sereh, laos, rawit,en
djeroek poeroetblad toe.
Kook een paar minuten door op laag vuur en voeg garnalen
en champignons toe.
Laat nog even koken en breng op smaak met citroensap en nam pla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tom yam kung recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven