Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Spinaziesoep recept
Spinaziesoep recept

Spinaziesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie. Pel de ui en snipper hem. Pel de knoflook en pers hem uit. Kook de eieren 8 minuten en pel ze. Kook de spinazie in een beetje water 5 minuten zodat het slinkt. Pureer de spinazie met de staafmixer. Verhit de olijfolie in de koekenpan en fruit de uisnippers, knoflook en oregano op laag vuur tot de uisnippers glazig zijn. Strooi de bloem erover en roer het goed door elkaar. Voeg 1 deciliter bouillon toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de rest van de bouilllon toe en laat de soep zachtjes 6 minuten doorkoken. Voeg de spinazie toe en breng de soep aan de kook. Laat de roomkaas in de soep smelten. Halveer de eieren in de lengte. Verdeel de soep over 4 borden en leg in elk bord 3 halve eieren. Serveer het gerecht direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven