Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Spinaziesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Garnering:
Kook de 2 eieren 4 minuten
Snijd de plakjes ham in kleine blokjes
Snijd de sneetjes wit brood en kleine blokjes, neem een koekenpan doe daar een flinke scheut olijfolie in. Doe dan het brood in de koekenpan. Dan 1 of 2 teentjes geperste knoflook (kan ook met knoflookpoeder).
Even doorbakken tot de broodblokjes lekker knapperig zijn.

Soep:
Doe de spinazie, 1/2 liter volle melk en bouillonblokje in een diepe pan. Dit langzaam aan de kook brengen, en 2 minuutjes laten door koken. Na eigen smaak kun je er nog zout en peper door doen. Na de 2 minuutjes pan van het vuur nemen. Pak een staafmixer en pureer dit tot een gladde egale massa.

Serveren:
Serveer de garnering in aparte bakjes.

EET SMAKELIJK

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven