Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-aardappelsoep met ei recept
Spinazie-aardappelsoep met ei recept

Spinazie-aardappelsoep met ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter in een soeppan en fruit de ui zacht en glazig. Leg de aardappelblokjes in de pan en roer ze door de ui en boter. Voeg de bouillon toe en kook de aardappelblokjes in 12 minuten gaar. Roer bij beetjes tegelijk de spinazie door de bouillon en laat slinken. Pureer aardappel en spinazie met een staafmixer. Roer de slagroom door de soep en warm goed door. Schep de soep in kommen, bestrooi met bieslook en garneer met de stukjes hard gekookt ei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-aardappelsoep met ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven