Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soto Ajam 2 recept
Soto Ajam 2 recept

Soto Ajam 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bouillon trekken van de kip, samen met daon salam, daon djeroekpoeroet en sereh. Kip ontbenen en weer in de bouillon doen. Knoflook, djahe en koenjit even aanfruiten en bij de bouillon doen. De geweekte laksa toevoegen en het geheel even doorkoken. De soto op smaak maken met wat zout en ve-tsin en vlak voor het opdienen de gefrituurde uitjes en prei er in strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit soto ajam 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven