

Soto ajam
Ingrediënten
- kip (met bot), totaal ongeveer 1,5 kilo
- dunne mie (100 gram), gekookt
- knoflook
- djahé (gember)
- sereh (citroengras)
- koenjit (kurkuma)
- ketoembar (korianderzaad)
- bouillonblokje (kip)
- limoen
- VOOR DE GARNERING:
- gesneden lente-ui
- taugé
- hardgekookte eieren
- gekookte en gesneden aardappelen
Bereidingswijze
Serveersuggesties
Eventueel pittiger maken met wat sambal. Ook lekker met een klein scheutje ketjap.
Meer Recepten
- Soto Ajam Udang4 porties
1 uur
34533 - Soto Ajam 24 porties
45 minuten
34533 - Soto Ajam 34 porties
40 minuten
34533
Allergenen Informatie
Voor dit soto ajam recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Soto ajam heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie
-
L.S. Jammer dat er geen hoeveelheden van de ingredienten bij staat, het luistert heel nauw in de Indische keuken. Als je n.l te veel djahe of ketoembar toevoegt, is het gerecht niet meer te eten, i... Lees reactieOuweseun gaf dit recept op 1 september 2010 3 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Soepen
- Soto ajam