Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sop Lodeh recept
Sop Lodeh recept

Sop Lodeh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de bouillon aan de kook. Week de shii-take 20 minuten in lauw water en snijd ze daarna in reepjes. Bewaar een kopje van het weekwater. Voeg kip toe en kook op laag vuur totdat de kip halfgaar is. Doe de ui, shii-take, daon salam, knoflook, Spaanse peper, sherry djahe, soyasaus, laos, ve-tsin, weekwater en trassi erbij en sudder op laag vuur 10 minuten. Voeg er vervolgens de Chinese kool en de bamboe toe en nadat de Chinese kool verslagen is, de taugeh. Voeg naar behoefte peper, Thaise vissaus of ketjap toe. Roer even door en serveer in een diep bord tesamen met een opscheplepel witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sop lodeh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven