Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soep van 350 kcal en toch gevuld recept
Soep van 350 kcal en toch gevuld recept

Soep van 350 kcal en toch gevuld


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alles in een pan, 20 minuten koken en heel even de blender er door halen zodat het een fijne massa met toch nog kleine blokjes. Wat een leuk effect geeft, is de wortel voor het blenderen eruit halen dan in stukjes snijden en als garnering later weer toevoegen. Als je dit soort soepen eet in plaats van de hoofdmaaltijd val je af.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit soep van 350 kcal en toch gevuld recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven