Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Soep met banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de uien in de boter en voeg de kerrie toe en daar na de bloem (rouxje). Voeg de bouillon toe en daarna de melk. Pureer een banaan door de soep en snijd een banaan in plakjes door de soep. Voeg tenslotte de gesneden lenteui toe.

Serveersuggesties

Als de wat langer staat, wordt de smaak beter. Voor het opdienen de soep opnieuw opwarmen maar niet laten koken. Doe voor wat pit 1/4 verse rode peper, in fijne ringen erdoor. Je kan de melk vervangen door kokosmelk en een eetlepel geraspte kokos.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit soep met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven