Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snijbonensoep recept
Snijbonensoep recept

Snijbonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rundvlees, uien, prei, aardappelen en kruiden opzetten met koud water. Peper en zout erbij. Goede bouillon trekken. Als deze klaar is het vlees er uithalen en de soep zeven (zoveel mogelijk door zeef drukken). De rest van de ui, de prei en de bonen erin doen plus het fijngesneden rundvlees. De spekjes in een koekenpan lekker uitbakken. Als de soep helemaal klaar is, de laatste 5 min. de spekjes met het vet laten meekoken, niet langer.

Allergenen Informatie

Voor dit snijbonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven