Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle bruine bonensoep recept
Snelle bruine bonensoep recept

Snelle bruine bonensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ossenstaartsoep volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg, als de soep kookt, de soepgroente toe en kook ze zachtjes gaar in 10 minuten. Laat intussen de bonen uitlekken en snijd de corned beef of de salami in blokjes. Roer de uitgelekte bonen en de corned beef of salami en de (koffie)melk door de soep en laat de soep weer door en door heet worden. Variaties: Vervang de corned beef of salami door 4 in plakjes gesneden knakworstjes of 50 gram uitgebakken spekblokjes. Voeg 4 eetlepels maiskorrels en 2 eetlepels fijngehakte bladselderij toe. Vervang het pakje ossestaartsoep door uien- of tomatensoep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelle bruine bonensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven