Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer van Nieuw-Zeelandse spinazie recept
Sajoer van Nieuw-Zeelandse spinazie recept

Sajoer van Nieuw-Zeelandse spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Trek een bouillon van de kip, wat zout en 4 deciliter water. Was de NZ-spinazie en laat ze uitlekken. Fruit ui, laos, sereh, knoflook en sambal trassi lichtbruin in wat olie. Schep ze uit de pan en zet apart. Doe de spinazie in de bouillon en breng aan de kook. Sudder gedurende 5 minuten. Voeg het ui-mengsel en de mais toe en breng aan de kook. Breng op smaak met zout en peper naar believen en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sajoer van nieuw-zeelandse spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven