Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer Godok Snijboon recept
Sajoer Godok Snijboon recept

Sajoer Godok Snijboon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de snijbonen, de prei, de uien, de knoflook. Snipper de petehbonen en de tempeh in blokjes. Breng een halve liter water aan de kook en doe de tempeh, prei, ui, knoflook, laos, petehbonen en daon salam erbij. Voeg sambal toe plus de bouillonpoeder, zout en peper naar smaak. Kook op laag vuur totdat de snijbonen beetgaar zijn. Voeg de laatste minuten de santen toe en laat nog 2 minuten opstaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer godok snijboon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven