Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rundvleessoep met champignons recept
Rundvleessoep met champignons recept

Rundvleessoep met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Pel de knoflook. Verhit de olijfolie in een hapjespan en roerbak de biefstukreepkes op hoog vuur 3 minuten al omscheppend. Schep het vlees uit de pan en houd het warm. Bak in het achter gebleven bakvet de champignonreepjes met bosuitjes 2 minuten en pers de knoflook erboven uit. Schenk de bouillon erbij en warm het geheel goed ddoor.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rundvleessoep met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven