Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Runderbouillon met kaastortellini recept
Runderbouillon met kaastortellini recept

Runderbouillon met kaastortellini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper het uitje fijn. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit het uitje in 5 minuten glazig. Schenk de bouillon zonder vlees met water eraan toe. Voeg het bouillon blokje toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de tortellini toe en kook ze in 5 minuten gaar. Laat de bouillon zachtjes trekken op laag vuur. Snijd het vlees kleiner en verdeel het over 4 soepborden. Verdeel de soep over de borden en bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit runderbouillon met kaastortellini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven