Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige paprikasoep met reuze soepballen recept
Romige paprikasoep met reuze soepballen recept

Romige paprikasoep met reuze soepballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom. Maak het gehakt aan met het ei, de verkruimelde beschuit, zout en peper naar smaak en de munt en peterselie. Maak met vochtig gemaakte handen van het gehaktballen zo groot als een pingpongbal. Verhit de olijfolie en boter in een soeppan en fruit hierin de uisnippers zacht en glazig. Voeg de stukken paprika toe en bak ze gedurende enkele minuten. Schep de stukken paprika en uisnippers tijdens het bakken om. Giet de bouillon in de pan en breng aan de kook. Kook de paprika op een matig vuur in ongeveer 10 minuten gaar. Pureer de soep met behulp van een staafmixer. Breng de soep opnieuw aan de kook en voeg de gehaktballen toe. Laat de ballen in ongeveer 8 minuten gaar worden. Schep soep en ballen in kommen of diepe borden. Strooi er bieslook over. Schep in elke kom of bord een lepel crème fraîche.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige paprikasoep met reuze soepballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven