Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige mosterdsoep recept
Romige mosterdsoep recept

Romige mosterdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Courgette in kleine stukjes snijden. Soep in diepe pan mengen met courgette, aardappelpartjes en prei. Op hoog vuur aan de kook brengen en op matig vuur 17.5 minuten. laten pruttelen tot aardappeltjes gaar zijn. Zure room ondertussen mengen met mosterd en zout en peper naar smaak. Soep over 4 diepe borden verdelen en in elk flinke lepel zure room scheppen.

Allergenen Informatie

Voor dit romige mosterdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven