Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige komkommersoep recept
Romige komkommersoep recept

Romige komkommersoep


Ingrediënten


13

Bereidingswijze


Maak de lente-uitjes schoon en snipper ze. Schil de komkommers, halveer ze in de lengte en verwijder het zaad. Snjd ze in stukjes Smelt de boter en smoor hierin zachtjes de lente-uitjes en komkommer met de basilicum tot ze glazig zijn (ca. 10 minuten). Voeg peper en zout en een beetje bouillon toe en pureer in de keukenmachine. Voeg de puree aan de rest van de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Roer de room erdoor en garneer met komkommerkruid.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige komkommersoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Romige komkommersoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Op zich wel lekkere soep. Door de bosuitjes proeft het een beetje naar aspergesoep. Lekker voor een keer maar eet ze toch liever rauw.
    Isabel gaf dit recept op 14 september 2013 3 uit 5 sterren
  • Vrij pittig soepje heb hem afgeblust met een beetje druivensap, pittig lekker.
    Bassie Kiekjes gaf dit recept op 5 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik heb voor het eerst komkommersoep gemaakt. Dir recept vinden we heel erg lekker, zelf heb ik er nog een beetje verse paprika door gesneden. Heerlijk! Dank je wel. Nienke Bakker
    Bezoeker gaf dit recept op 19 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven