Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige kerriesoep recept
Romige kerriesoep recept

Romige kerriesoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm 1 eetlepel boter in een soeppan en fruit de kerriepoeder 1 minuut. Voeg de al roerend de bloem toe en roer tot alles in elkaar is opgenomen. Laat het op laag vuur zachtjes garen. Voeg beetje bij beetje de bouillon al roerend toe tot een glad papje. Laat de soep 5 minuten doorkoken op een laag vuur. Voeg de kookroom toe en warm het geheel 2 minuten door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romige kerriesoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven